Giannis Ploutarhos pe 14 februarie la Sala Palatului

Giannis Ploutarhos  canta pentru voi de Ziua Indragostitilor

Surpriză de proporții pentru iubitorii muzicii grecești din România: Giannis Ploutarhos, cel mai iubit artist din Grecia, va susține un concert live de amploare, la București. Evenimentul va fi un cadou oferit românilor de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2019 și a fost anunțat ieri, în premieră, pe pagina de Facebook, de către un alt artist îndrăgit la noi, provenind din ținuturile elene, Nikolaos Papadopoulos. Cântăreț “adoptat”, în ultimii ani, de Constanța și constănțeni, pe care i-a cucerit cu show-urile sale de muzică grecească autentică, Nikolaos Papadopoulos a postat și o fotografie în care apare alături de Giannis Ploutarhos

Papadopoulos a confirmat, concertul în România al faimosului cântăreț grec Giannis Ploutarhos, menționând că va reveni, în perioada următoare, cu noi detalii privind locația și prețul biletelor. De asemenea,  Nikolaos Papadoannis Ploutarhos, născut pe 18 decembrie 1970, este un cântăreț și compozitor grec popular. El este considerat în Grecia, și nu numai, unul dintre cei mai mari artiști ai timpului său, canta muzica greceste dumnezeieste. Până în prezent, acesta a lansat 14 albume de studio, împreună cu un material discografic pe care se regăsesc hiturile sale. Artistul în vârstă de 47 de ani este căsătorit de 23 de ani și are cinci copii, o familie mare si frumoasa.

Cantece de dragoste frumoase vor rasuna pe scena Salii Palatului, o sa fie un show pe cinste alaturi de bunul sau prieten Nikolaos Papadopoulos. Asadar daca nu ati luat pana acum bilete este timpul sa o faceti, nu pierdeti o seara frumoasa alaturi de persoana iubita.

Bilete se gasesc la pretul de

  • Golden VIP – 300 lei
  • VIP – 250 lei
  • Categoria I – 200 lei
  • Categoria II – 150 lei
  • Categoria III – 100 lei
  • Categoria IV – 50 lei

Ne vedem la Sala Palatului. Cine nu iubeste Grecia si muzica greceasca?

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.