Georgia 252 euro/2 persoane/5 zile

Georgia la 252 euro – 2 persoane, zbor si cazare cu mic dejun

Ne tot uitam unde sa plecam. Ieftin si misto… Astazi vrem sa va prezentam o oferta pentru frumoasa Georgia, si mai exact va propunem o vizita in Kutaisi.

Kutaisi

Bilete avion –  14 –  18 august – Wizz Air

  • Plecare din Bucuresti pe 14 august  la ora 13.20 cu compania Wizz Air sosire la 16.30 in Kutaisi
  • Plecare din Kutaisi pe 18 august la ora 17.00 ci compania Wizz Air  sosire la 18.25 in Bucuresti

Locuri limitate la acest pret, deci trebuie rezervat cat mai repede. Intrati pe site ul celor de la Wizz Air  si vedeti si alte date apropiate la acelasi pret.

Cazare

Cazare la hotel TIRIFI HOLIDAY – camera standard dubla cu mic dejun-   528 ron. Rezervare pe Hotel info sau pe site-ul hotelului.

Asadar o vacanta in Georgia pentru 2 persoane la pretul de 252 euro. Ziua de 15 august fiind libera,  este o perioada excelenta sa legati cateva zile pentru o mini vacanta intr-un loc ce cu siguranta o sa va placa.

In cele 4 zile petrecute in Georgia puteti trage o fuga si in Tbilisi, capitala Georgiei, care este doar la cateva ore distanta.

Ce ziceti? Tentant?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?