Eveniment F64

Conferinta „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”

In ultimii ani a face fotografii a depasit faza de amatorism, tot mai multi dintre noi dorind sa aprofundam notiunile specifice si tehnice ale acestei arte. Pentru ca este o arta. F64  se afla in avanpostul celor care ajuta nu numai prin aparatura ci si prin cursuri si conferinte sa popularizeze si sa atraga cat maimulti in aceasta lume fascinanta. Odata cu social media, online-ul a fost invadat de fotografii dintre cele mai diverse. Pentru a putea iesi din multime ai nevoie nu doar de inspiratie ci si de cunostinte.

Acelasi lucru se intampla cu vlogging-ul. Youtube a devenit un fenomen uluitor si iti trebuie cunostinte solide pentru a putea concura cu cei buni.

Conferinta „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, un eveniment dedicat celor care sunt pasionati de exprimarea vizuala si doresc sa isi completeze resursele pentru a trece la nivelul urmator.  Vei avea ocazia sa ii cunosti si sa inveti mai multe despre fotografie, videografie si vlogging cu: Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Musuroaea, Andrei Baciu si Daniel Chindea.

PHOTO STORY este un concept complex, in care se imbina informatia cu practica, noutatile cu experienta, dorinta de inedit cu tehnicile clasice. Conferinta se adreseaza iubitorilor de imagine si aduce in prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbatute de unii dintre cei mai apreciati specialisti din domeniu.

Joi, 5 octombrie 2017 incepand cu ora 9.00 esti asteptat/a  la Crystal Pallace Ballrooms din Bucuresti ( in spate la piata de flori de la Chirigiu )

Pana pe 15 septembrie bilete early bird la pretul de 139 lei. Incepand cu 16 septembrie pretul unui bilet este de 199 lei. Pot fi achizitionate de pe site-ul F64.

Daca vrei sa aflii ultimele noutati, daca vrei sa fii la curent cu trendurile din online in materie de fotografie, daca vrei sa evoluezi si sa treci de amatorism, daca vrei sa devii parte din familia asta frumoasa esti invitat la conferinta.

Ca om care deja am trecut printr-un curs F64 pot sa apreciez in cunostinta de cauza ca mi-am depasit limitele si acum vad cu alti ochi felul in care fotografiez. Nu am devenit un profesionist desavarsit pentru ca a fi fotograf este o profesie dar am invatat o multime de lucruri ce ma ajuta nu numai in site ci si pe facebook pur si simplu.

Ne vedem la curs?

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.