Eurolines Romania devine verde

De la 01 Septembrie, Eurolines Romania lanseaza o noua colaborare cu FlixBus

Eurolines Romania furnizeaza servicii pentru pasageri de peste 20 de ani. De la infiintarea sa in 1995, Eurolines Romania s-a dezvoltat permanent, fiind in prezent un grup de referinta in transportul si turismul din Romania. Grupul cuprinde 21 de companii, cu entitati specializate in transport, turism, IT.

Modelul de afaceri al FlixBus se bazeaza pe o colaborare internationala unicat cu industria locala. In cei 4 ani de cand opereaza, FlixBus a construit colaborari cu 250 de parteneri operatori de autocar din intreaga Europa. FlixBus este responsabil de partea de tehnologie, ticketing, relatiile cu clientii, planificarea retelei de rute, marketing si vanzari, in timp ce partenerii locali se ocupa cu operarea autocarelor. In acest mod, start-up-ul in mobilitate a reusit sa creeze cea mai extinsa retea de linii de transport cu autocarul si sa infiinteze peste 6,000 de noi locuri de munca in aceasta industrie. Tinta FlixBus pentru anul 2017 este de 40 milioane de pasageri in intreaga Europa.

Primele autocare FlixBus au inceput sa circule in Romania vara trecuta.

Reteaua s-a dezvoltat constant si de la inceputul acestei veri au fost adaugate 16 noi destinatii din partea de vest a Romaniei. Impreuna cu Eurolines Romania, FlixBus va continua sa isi extinda reteaua de rute si sa integreze in oferta sa linii directe cu diverse tari europene: Germania, Cehia, Franta, UK, Belgia, Olanda, Spania si Italia. Colaborarea aduce impreuna tehnologia si spiritul antreprenorial cu traditia si calitatea industriei transportului din Romania si astfe lconduce la crearea unei noi generatii de servicii in sectorul mobilitatii. In acelasi timp, economia regionala va fi sprijinita prin crearea de noi locuri de munca si prin crestere aturismului.

Dragoş Anastasiu: “Impreuna cu FlixBus vom aduce Romania mai aproape de Europa. Noi credem ca Romanii vor beneficia atat ca urmare a imbunatatirii oportunitatilor de calatorie, dar si prin cresterea interesului strainilor pentru obiectivele turistice locale datorita accesului mai facil si mai confortabil

FlixBus ofera mobilitate verde si inteligenta in Romania: Digitalizarea transportului traditional cu autocarul

FlixBus garanteaza o calitate similara a serviciilor pentru fiecare autocar din flota. Pe masura ce serviciile vor fi integrate pe autocarele Eurolines Romania, pasagerii vor beneficia de internet Wi-Fi gratuit, scaune confortabile cu mai mult spatiu pentrup icioare, aer conditionat, prize electrice la fiecare scaun si toaleta la bord.

Rezervarea biletelor catre diversele tari europene este posibila online pe site-urile www.FlixBus.ro, www.eurolines.ro, prin aplicatiapentrumobil si in agentiile Eurolines Romania si Tui Travel Center. Modificarea flexibila a rezervarii sau anularea biletului sunt posibile cu pana la 15 minute inainte de plecare. Bagajul este inclus gratuit in tarif si nu este nevoie ca biletul sa fie tiparit, fiind posbil check-in-ul pe baza codului QR direct pe telefonul mobil.

˝Viziunea noastra este sa furnizam mobilitate verde tuturor. Punctele de vanzare offline, combinate cu un sistem de rezervari online exceptional, permit oricui sa exploreze continentul.˝ –a adaugat Nikolai Voitiouk.

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.