Ed Sheeran vine in Romania

Ed Sheeran canta la Bucuresti

Nu stiu daca stiti cum arata Ed Sheeran. 90% dintre voi probabil stiti. Are cea mai putin vandabila figura din showbiz. Daca l-ai vedea pe strada si nu ai sti ca e un artist urias, nici nu ai baga de seama ca a trecut pe langa tine. Comun si banal. Ba chiar seamana cu un tocilar cu ochelarii la ochi mereu. Dar tocmai acest fapt aduce un sarm si o atractie uriasa. Plus evident muzica sa exceptionala. Cea care i-a a dus o multime de premii. Are 27 de ani si un succes mondial urias! A cucerit lumea alaturi de chitara lui si in 2019 in cadrul unui turneu ce mai cuprinde Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK ajunge si la Bucuresti.

Ed Sheeran

In data de  3 iulie 2019.Ed Sheeran concertează în România pe Arena Națională din București. Artistul care a cucerit milioane de fani cu piesele și colaborările sale aduce un show remarcabil în premieră în țara noastră, în cadrul turneului de promovare a albumului “Divide”.

Ed Sheeran, cea mai mare premieră din 2019

Ed Sheeran a fost în 2014 una dintre revelațiile industriei muzicale. La doar 24 de ani atunci, artistul britanic ajungea la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify din 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Clipul acesta are pe youtube aproape 1.4 miliarde de vizionari! Miliarde. Am scris bine. Nu milioane. Este unul dintre top 5 artist in lume!

Iar acesta 2.4! Tot miliarde!

La 27 de ani, Ed Sheeran și chitara lui par de neoprit. În 2017, a fost declarat cel mai bine vândut artist la nivel global, în topul Forbes pe 2018 al celor mai bine plătite celebrități . Tânărul artist britanic a avut de departe cel mai profitabil turneu al ultimelor 6 luni, încasările ridicându-se la 213,9 milioane de dolari.

La finalul anului 2017, Ed a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii și acțiunilor caritabile. A câștigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards – și multe altele.

Bilete concert Ed Sheeran la București

Pentru concertul Ed Sheeran din România din 3 iulie 2019, biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie, orele 12:00.

Deocamdata nu se stiu preturile.

Informații suplimentare despre biletele la Ed Sheeran, București 2019:

Deoarece Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Organizatorii concertulului sunt Barracuda Music, prin intermediul Events.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?