De data asta nu!

Am zis că o să scriu și articole despre altceva în afară de travel. Ăsta e unul.

De data asta stau acasă!

      În sfârșit avem “cantidații” la prezidențiale. 14 la număr. Mai e faza aia cu ala din Sibiu, contestat prin nu știu ce/pe nu știu unde/pentru nu știu ce dar mă îndoiesc să nu candideze. În fine…14! Mulți! Mai puțini ca altadată dar tot mulți. De unii jur că nu am auzit niciodată. Nici nu mă chinui să fiu la curent cu viața politică pentru că nu prea-mi mai pasă. Am aflat de unul Ghișe că nu a strâns semnăturile, susținut fiind de Mircea Badea. Habar nu am cine e Ghișe, nici nu mă interesează dar m-a amuzat situația. Cum așa?? Tocmai preferatul lui Badea să nu strângă semnaturile? O fi făcut vreun pariu iar pe un șpagat?!

delete

       Cum ziceam în titlu…de data asta NU! Nu mă mai duc la nici un vot. I don’t give a… De când am dreptul la vot am fost mereu. Târâș/grăpiș, fără entuziasm, mereu votând “răul mai mic”. De  data asta nu văd care e răul mai mic! Toti sunt “răul cel mare”!   Ponta? Serios…mi se pare un Iliescu mai spălat.Groaznică opțiune. L-am urât pe moș! Ăla din Sibiu? Serios? Cu Blaga, cu Videanu lângă el? Iar ei?? Tot ei?? NU! Udrea? Pe bune? Cu fazele alea penibile cu salamul prin alimentară, croșetat ciorapi sau mai știu eu ce. Pupila lui Băsescu. Udrea?? No way! Macovei? Cinci case…șapte terenuri si milogeala de pe facebook “donați pentru campanie”- patetic. Tăriceanu? A fost, am văzut! Am câstigat Insula Șerpilor, la o săptămână după ce el o amanetase deja. Ce să mai văd??Vadim?? Medicamenteeeeee! Ungurul? Păi tu candidezi pentru președinția României și vorbești în maghiară la lansare?? Hellăăuu! Mai sunt câțiva pe care-i știu și i-am scos din mintea mea de alegător. Pe ceilalți nu-i cunosc, nu știu ce au făcut dar nici nu ma mai interesează! Ani de zile mi-am făcut treaba, am fost la vot și mi-au dat la…ot! Nu cred că o să-i intereseze alegerea mea, nu cred că o să fie afectați sau alertați, știu că dacă nu votez – tot votez cu cine vor ei dar nu-mi mai pasă! M-am săturat să-i văd sărind mereu dintr-un partid în altul, din alianță în alianță, cei care se injurau devenind aliați, cei care se pupau devenind dușmani de moarte apoi iar frați de partid…NIȘTE  CURVE!

fuck politics    Sunt absolut convins că dacă iese Udrea, Băsescu o să fie prim ministru. Dacă iese neamțu, Blaga sau unul ca el o să fie numărul doi. Sunt absolut convins că indiferent care dintre ei o să iasă, o să-l doară fix in…de mine și de problemele mele fix din secunda doi! O să urmeze perioada în care o să-mi promită cîte în lună și în stele, perioada în care eu o să fiu cel mai important pentru el. O să-mi promită milioane de km de autostradă, marea din Grecia, muntele din Austria și salarii ca in Luxemburg. Nu au de unde. Minciuni! Sunt absolut convins că oricine iese, eu nu o să trăiesc mai bine din cauza lui!  M-am săturat să votez degeaba! E ca în poza de mai sus, dacă votul meu chiar ar fi contat ați fi făcut alegerile ilegale. Deci… M-ați prostit destul! Am hotărât ca de data asta să stau acasă! Alegeți-vă între voi și să vă…

no commentVoi ce o să faceți? Mergeți la vot?

Facebook Comments

5 thoughts on “De data asta nu!

 • 30 September 2014 at 23:29
  Permalink

  speranţă e mult spus! 😀

 • 30 September 2014 at 18:45
  Permalink

  La fel gandeam si eu. No more. Ma bucur ca inca mai speri si iti respect hotararea.

 • 30 September 2014 at 18:31
  Permalink

  dap, în braşov făcu pureci el; apoi l-au trimis la bucureşti să se despurecheze, desperecheze sau ce-o face el când nu e penibil (adică mai tot timpul).

  împotriva tuturor poate fi de pildă un vot anulat ori un vot acordat cuiva cu şanse zero. este doar o idee, eu mă feresc să fac politică online, dar cred că ar trebui să ne privim dreptul la vot ca pe ceva ce alţii ar dori să-l aibă. gândeşte-te că vor fi multe voturi pe un pix, o brichetă, un pahar de rachiu… măcar pentru conştinţa mea îmi voi exercita acest drept al meu, chit că ştiu că numărătoarea se face altfel.

 • 30 September 2014 at 17:18
  Permalink

  “Impotriva” cui?? Nici macar optiunea asta nu o mai am! Adineauri ma uitam la tv. Ponta-Fujitsu, fostul barbat a lui Udrea – Microsoft! HOTI! TOTI! Absolut toti sunt hoti! Impotriva cui? Sunt dezamagit pana in adancul oaselor… Si da, William Branza e un nume! :)) Ghise primar? In Brasov, nu? Whatever…aceeasi branza :))

 • 30 September 2014 at 17:06
  Permalink

  da. o să merg. şi va fi un vot împotrivă. pentru că eu cred că absenteismul ar trebui să ne fie ultima soluţie. da, aş opta pentru asta dacă 99% din populaţia româniei ar fi unită şi ar face la fel.
  cât despre cei 14…. eu m-am distrat copios la aflarea numelui william brânză! :)) pe ghişe îş ştiu, ne-a fost primar… degeaba.

Tu ce zici despre asta?