Cumperi 5 si primesti 10!

Cumperi 5  si primesti 10! Zile de vacanta!

Cum ar fi sa cumperi ceva si sa primesti dublu? Sa cumperi o vacanta si sa primesti doua! Aceasta este oferta grupului Phoenicia pentru o vacanta pe litoralul romanesc in vara anului 2017!

Super oferta de la Targul de Turism al Romaniei.

Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Luxury va invita sa le vizitati standul de la Targul de Turism si sa profitati de aceasta oferta, valabila doar pe perioada targului. La un sejur de 5 nopti cumparat primesti 10 cu acelasi regim de masa al primelor cinci.

Oferta este valabila doar la standul Phoenicia din cadrul Targului de Turism al Romaniei!

Grupul Phoenicia cu cele 10.000 de paturi disponibile este cel mai mare grup hotelier din Romania. Cele doua hoteluri din nordul statiunii Mamaia, Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Luxury s-au impus in grupul hotelurilor  de inalta calitate. Din acest an, un nou hotel de 5* se alatura celor doua, Phoenicia Royal devenind cel mai nou membru al grupului.

Profita si mergi la probabil cel mai bun resort all inclusive de pe litoralul romanesc Phoenicia Holiday Resort. Profita si mergi la unul dintre cele mai elegante si stilate hoteluri din Mamaia – Phoenicia Luxury Hotel.

Cumpara doua vacante la pret de una.

Vino la targ!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?