Cum gasesti un boss?

Minionii isi cauta un boss

     Dupa multe reclame si poze vazute chiar peste tot cum ca apare filmul cu minionii micuti si draguti, am apucat si eu sa il vizionez. Inainte sa intram in sala am fugit prin mall pana la baie, pana la mancare si cand am ajuns in sfarsit in sala ne-am strecurat printre randuri, pana cand am gasit doua locuri langa o femeie cu un copil in brate care a intrebat tot filmul de ce trebuie sa purtam ochelarii 3D.minions

     Bun. Incepuse deja filmul. Au aparut pe ecran trei. Doar trei?? Restul au ramas acasa, am inteles. Facem prezentarile. Bob, un minion scund, cu ochii in doua culori, foarte dragut si prietenos. Stuart, talie medie, cu o freza foarte simpatica. Si intr-un final Kevin, inteleptul grupului care avea grija de toti trei. Ce cautau ei? Voiau sa ajunga la o conventie secreta a celor malefici*, unde vedeta/invitatul special era Scarlet Overkill, prima femeie malefica din istorie. In drum spre locatia ascunsa, minionii gasesc ajutoare si pe tot parcursul filmului sunt elemente si personaje surpriza. Cam pe la final, toata sala a facut “awwww”. Nu iti spun de ce! Pentru asta trebuie sa mergi sa vezi singur. Ca sa concluzionez, nu mi-a placut foarte mult filmul de la inceput dar pe parcurs am prins gustul glumelor si am descoperit mai bine personajele. Chiar iti recomand sa il vezi si sigur o sa scoti si tu macar un “aww” pana la sfarsit. BANANAAAAA!!!

Vizionare placuta

Andreea

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?