Cum a fost la concertul lui David Bisbal

Concertul văzut prin ochii unui bărbat!

Deci acesta nu este un articol misogin! Ca sa ne înțelegem!

OK! Kill me! Nu știam de David Bisbal. Cred ca i-am auzit melodiile pe la radio dar na, de unde sa stiu eu ca e David Bisbal?? David nu Devid! Ca sa ne înțelegem. Ca e din Espana nu din  America…4

  Cum a fost? WOW! Adică, nu am văzut atâtea femei la un concert în viata mea, am înțeles ca  la unul cu Fuego a mai fost asa ( asta nu-mi aparține, a zis-o o doamna la ieșire). Multe! Toate! Frumoase! De la 4 la 70 de ani. Slabe, plinuțe, pline, blonde, brunete, roșcate…înalte sau mai puțin înalte. Am văzut doua dintre ele însărcinate chiar. Îmbrăcate de club, de nunta de spectacol sau de strada, toate venite sa îl vadă pe Bisbal. Ce pot sa zic, arata bine da-l în…fericirea lor. Talentat, dragutel, voce, energie, show. Ahhh…corason! Romantic adica-te-lea! Asta cu romantismul le rupe suflețelul lor. In primul rand, al doilea rand, al treilea rand…etc, fetele de la fanclubul David Bisbal, pregătite cu mulțumiri, flori, inimioare și alte d-astea de fete. Am stat de vorba cu doamne venite din Spania si cu doua domnișoare venite din Israel, special pentru concert, deci pot spune ca tipul chiar are admiratori admiratoare în toată lumea! La ieșire eram foarte amuzat pentru ca ieșeau atat de multe fete și arareori cate un bărbat la bratul uneia dintre ele. Se vedea din avion ca a fost tarat acolo!  Ele aveau figura aia de femeie zâmbitoare și mulțumita și vesela de după o partida de…bridge ( câștigata) , unele chiar si-au aprins țigarea de după, erau vesele, radiau și dacă cineva a fost inspirat și le-a făcut cadou biletul la spectacolul asta, are nu o bila ci un set de bile albe. Iar noi bărbații ( putinii care am fost ) aveam moaca trista ca atunci când echipa noastră favorita pierde finala cupei. A fost seara fetelor!

Like  sa vezi cum a început show-ul

2015-03-18 19.52.38

2015-03-18 20.00.29

  Cum a fost show-ul? O sa încep cu sfârșitul și o sa spun ca cea mai mișto melodie ( din punctul meu de vedere ) a fost penultima – Tore…nu știu cum ( del babel)- o combinație de raggaeton cu rock foarte tare. Culmea pe asta nu am auzit-o la nici un radio și ar merita. Dar sa va povestesc de la început mai bine. A 3început cu 15 minute mai târziu ( normal-toți fac asa) și a fost exploziv. Din prima clipa tipele din fata s-au ridicat în picioare și au mai stat jos doar la…nu, nu au mai stat jos! David știe sa facă show. Are în spate muzicieni foarte buni, are voce, are energie, știe sa facă sala sa vibreze, atinge corzi sensibile ( a avut un tricolor pe scena la un moment dat ) și aleargă de colo colo pe scena ca sa-i împace pe toți. Fetele e clar ca sunt topite, multe cantau cu el fiecare melodie , fiecare vers și orice gest al lui era un prilej de bucurie. Sincer, omul chiar e foarte bun. Își face treaba foarte bine și își merita aplauzele. A fost îmbrăcat in costum apoi s-a schimbat într-un tricou negru. Arătos în mama lui de spaniol…

    A cantat o ora și 45 de minute, a venit la un bis cu trei melodii și a reușit sa mulțumească o sala care a cantat și dansat alături de el. Sa știți ca nu sunt foarte multe concertele unde chiar toată sala dansează. El a reușit sa facă asta. Mi-a plăcut atmosfera enorm. Flori aruncate pe scena, biletele, niște bannere din material cu ceva scris în spaniola, inimioare, GRACIAS scris pe zeci de coli, brațări fosforescente, dans și entuziasm. Am uitat…lacrimi de fericire la melodiile alea lente ( cine știe la cine ce se gândeau fetele! ) S-a dansat, s-a țipat, s-a plâns când a cantat pentru corason, s-a trăit la maxim fiecare clipa și a meritat seara! Fan clubul lui David Bisbal e chiar foarte tare, bine organizat și un pic cam…feteloooor ce multe ați fost! Bravo vouă!

Cam atat despre concert. Nu pot spune ca am devenit fan dar nici nu mai pot spune ca nu știu cine e. Mi-a plăcut. Lui Pati i-a plăcut enorm!  Daca mai vii in Romania promit ca mai vin și eu la concert!

Voi cum ați simțit spectacolul fetelor?

2015-03-18 20.19.28

Facebook Comments

5 thoughts on “Cum a fost la concertul lui David Bisbal

 • 19 March 2015 at 23:18
  Permalink

  Nici eu nu as fi putut descrie mai bine ce s-a intamplat acolo! trebuie sa participi ca sa vezi cum e iar cei care cred ca nu a fost asa, ii invit sa vina la urmatorul concert sa simta pe propria piele! Multumim pentru aprecieri iar David chiar merita toate astea!

 • 19 March 2015 at 20:47
  Permalink

  Frumos articol, a capturat esenta si o infima parte din ceea ce inseamna David Bisbal. Ca una din fetele din fan club care s-a saturat de etichete pline de prejudecati, ma inclin cu respect in fata obiectivitatii cu care ai privit lucrurile.
  P.S.: Te asteptam la urmatorul concert!

 • 19 March 2015 at 17:14
  Permalink

  Asta e cel mai misto articol pe care l-am citit despre concert! Si, culmea, scris de un barbat. Cred ca asta a fost si punctul forte al articolului, pentru ca ai putut sa scrii obiectiv, fara sa fii influentat de …corazon, cum ar fi o tipa 🙂 Felicitari.

 • 19 March 2015 at 15:36
  Permalink

  Felicitari pentru articol! Foarte frumos scris prin ochii unui barbat si apreciez ca nu a fost un articol misogin exact cum ti am spus la iesirea de la concert. Multumesc!

Tu ce zici despre asta?