Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii

Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

Bogdan Trif, Ministrul de Turism, si Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul de Finante, au confirmat prezenta la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. Evenimentul aflat la a doua editie va avea loc in 11-12 Aprilie la Grand Ballroom ABC de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

Vom identifica tendintele mondiale in consumerism si vom afla tips&tricks despre competitivitate mondiala de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute si Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center si fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani.

Alaturi de ei vor participa Antonio Barradas, Global Head of Takeaway Delivery, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de comenzi online de mancare din Europa si Filip Nuytemans, General Manager Western Europe Uber Eats, serviciul de food delivery al Uber care va fi lansat in curand si pe piata din Romania.

Se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare. Despre toate acestea se va vorbi in cadrul celor sase paneluri principale ale conferintei.

Conferinta Industriei Ospitalitatii

 

Ziua 1 va incepe cu Gastronomia, noua strategie in turismul romanesc. Ii va avea ca invitati pe Bogdan Trif, Ministrul Turismului, Chef Joseph HADAD, Maximilian Dragan, Coordonator Program – Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019, Calin Ile, Presedinte FIHR si Sorin Chirita, City Manager PMB. Acestia vor discuta despre relatia dificila dintre mediul privat si cel public in turism si strategii noi de promovare turistica. Din panelul de Fiscalitate fac parte Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice, Gabriel Biriș, Consultant fiscal si Dan Schwartz, Managing Partner&Tax Adviser at RSM Romania. Discutiile vor atinge subiecte ca impozitul specific si controversa bacsisului. La capitolul Delivery&Technologies vor gasi solutii Alfred Gerard Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza, Andrei Mihailescu, COO Wu-Xing, Calin Ionescu, COO KFC, Pizza HUT, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD si Filip Nuytemans, General Manager Western Europe Uber Eats. Tot in prima zi, in ultima parte a conferintei, in premiera, va avea loc un panel VIP Hospitality din care fac parte Florin Calinescu, Mircea Dinescu si Mugur Mihaescu, in calitate de proprietari de business-uri din industria ospitalitatii.

Ziua 2 aduce panelurile de Digital si Resurse Umane. Resursa Umana este, din pacate, in continuare, o problema in industria ospitalitatii. Vor identifica solutii la aceasta problema Dragos Cosma, Inspector general pentru invatamantul profesional si tehnic la Ministerul Educatiei, Florin Godean, CEO Adecco si Prof. Univ. Dr. Magda Volonciu, avocat in dreptul muncii. In panelul Digital New World se va discuta despre digitalizarea operationala a businessurilor din HoReCa, digitalizarea comunicarii cu consumatorul si preferintele consumatorilor cu Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner Digital Star, Marius Mocian, Sales Director hipMenu, Daniela Bogdescu, proprietar Telinfinity, Cristian Cotabitiu, CEO eMenu România si Bogdan Stanciu, CEO BitSoft.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii organizata de HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania) si Hospitality Culture Institute (www.hospitalityculture.ro) este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime si profesionale a problemelor de business din industria ospitalitatii romanesti si solutionarii acestor probleme intr-o maniera integrata si adaptata cadrului economic, social si politic din Romania. Aceasta conferinta isi propune sa devina un partener pe termen lung si un consultant legitim pentru profesionistii din industria HoReCa romaneasca.

Este un eveniment care reuneste lideri din industria ospitalitatii nationale si internationale, profesionisti in marketing si comunicare si autoritati economice si politice din Romania si din strainatate. Totodata, evenimentul reprezinta o excelenta oportunitate de relationare si schimb de informatii.

Inscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?