Concertul Alessandro Safina de pe 21 Decembrie de la Sala Palatului se amână

Maestrul Safina are o situație medicală care nu îi permite să susțină concertulAlessandroSafina_Dedicated

București 18 Decembrie În urmă cu câteva ore am fost înștiințați de către managementul maestrului Safina că acesta are o problemă medicală care nu îi permite să susțină concertul programat pe 21 Decembrie 2015 la Sala Palatului în București. Acest anunț a fost făcut public pe pagina sa oficiala și pe toate canalele online. Situația medicală precară a maestrului Safina l-a determinat să ia aceasta decizie de ultim moment și întreg staff-ul își cere scuze publicului român. Concertul este reprogramat pe data de 14 Aprilie 2016.

Pentru a-și arăta admirația pentru fanii lui, Alessandro Safina a transmis publicului că va veni în România în luna Ianuarie, se va întâlni cu fanii și va susține o sesiune de autografe. Maestrul Safina mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Toţi cei care si-au achizionat bilete pentru spectacolul din 21 Decembrie le vor putea folosi pentru concertul reprogramat pe 14 Aprilie 2016.

Pesoanele care nu doresc sa utilizeze biletele se pot adresa organizatorilor începand cu data de 13 Ianuarie 2016, la adresa de mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numarul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programați în vederea recuperării contravalorii acestora.

Pentru alte informații și noutăți despre acest concert, vă așteptăm pe pagina Premium Booking: https://www.facebook.com/premiumbooking/

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?