Concert in Memoriam Madalina Manole

  Concert Extraordinar In Memoriam 

MĂDĂLINA MANOLE – Fată dragă

 CONCERT LIVE, sâmbătă, 3 martie 2018, ora 19.30, la Sala Palatului București

Madalina Manole a fost una dintre artistele care nativ, la orice melodie canta iti ridica parul pe piele. Tonalitatea, puterea, vocea in ansamblu te cutremura. Plecata prea devreme are un concert tribut la Sala Palatului. Nu aveti cum sa lipsiti!

Toti marii artisti romani vor fi pe scena! Ca in vremurile bune!

Este un spectacol despre nemurire pentru că Mădălina Manole va rămâne mereu în amintirea celor care au iubit-o și cărora li s-a dedicat, prin cântec. Plecând preadevreme din lumea pe care a iubit-o, ea a zdrobit multe inimi, iar pentru mulți dintre cei care au cunoscut-o și au apreciat-o, amintirea este la fel de dureroasă. Acest spectacol este un omagiu adus ei, Mădălinei Manole și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre colegii de breaslă și prietenii cu care a împărțit ani la rând scena.

Pe 3 martie 2018, Sala Palatului va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care a descoperit-o, a cunoscut-o, care a aplaudat-o și care a iubit-o necondiționat pe ”Fata cu părul de foc”.Mai ales că spectatorii vor avea ocazia să fredoneze șlagărele Mădălinei împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul ”Fetei dragi” a muzicii ușoare românești.

Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii ușoare românești, ale muzicii populare, ale teatrului și comediei Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Mihai Constantinescu, Nico, Romică Țociu și Cornel Palade, Annes, Daniel Iordăchioae, Anca Țurcașiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sîrbu, Carmen Rădulescu, Silvia Chifiriuc, Maria Crăciun.

  • Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra MAJESTIC condusă de Viorel Gavrilă.
  • Prezentator este Octavian Ursulescu care a fost alături de Mădălina încă de la debut și de-a lungul întregii sale cariere, în sute de spectacole.
  • Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man.
  • Realizator este Stoian Anghel, omul care stă în spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul românesc, între care cele cu Loredana, Ștefan Bănică, Horia Brenciu, ș.a  De-a lungul timpului, Stoian Anghel a organizat zeci și zeci de spectacole având-o ca protagonistă pe Mădălina Manole.

Madalina Manole va ramane in sufletele noastre ca o fata draga, vesela, frumoasa care de fiecare data reusea sa aduca multa bucurie in sufletele noastre cu cantecele ei minunate. Sunt convinsa ca vor veni sa o vada toti cei care inca o iubesc si acum, ii iubesc cantecele si vor sa fie acolo cu gandul la ea. Din pacate a plecat prea repede dintre noi si a lasat un gol mare in muzica romaneasca. Cei care sunt invitati au fost prietenii Madalinei si vor canta cu gandul la ea, un om frumos si talentat care le-a fost un prieten adevarat.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe eventim.ro. Informații: 0722.408.143 / 0745.171.770

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.