Concert Damian&Brothers

Concert Damian&Brothers

Aseara la Sala Palatului, Damian&Brothers au sustinut un concert aniversar si au ridicat spectatorii nu in picioare ci pe scaune! De ziua de nastere, zi care coincide cu aniversarea a 10 ani de trupa si 4 ani de casnicie ( ce de aniversari!! ) Damian a adus pe scena  din Bucuresti, alaturi de el,  cei mai in voga artisti romani din industria muzicala. Cei mai buni au fost aici.

Intr-un show live  cel mai recent album al artistului, „Gypsy Rock” a rupt scena. Invitatii au adus melodii din folcorul romanesc reinterpretate in muzica rock, pop sau hip hop. De la “greii” Loredana Groza, Smiley, Delia sau Stefan Banica Jr , pana la mai nou venitii Lora, Grasu XXL, Alina Eremia  sau Nicole Cherry. Fiecare invitat a venit pe scena cu varianta unei melodii vechi pusa in scena modern alaturi de Damian&Brothers.

Concertul asta a fost energie pura. Muzica live, dans, orchestra, vedete, interactiunea cu sala. Energie! La asta se rezuma daca ar fi un singur cuvant.

Am mai fost la Damian si stiam la ce sa ma astept. La cum se comporta pe scena si la cum face un show desavarsit din punctul asta de vedere. Dar la ultimul de la Arene parca era alta persoana. Ceva lipsea… Si fizic si spiritual.  Aseara l-am vazut in plina forma, cu o vivacitate extraordinara si nepunand accent pe el sau pe band-ul sau ci mai mult pe invitati si spectatori. Ne-a aruncat flori, basmale ( am primit si eu) ne-a facut sa dansam si ne-a invitat chiar pe scena,  si ne-a facut sa cantam cu el nu numai “La multi ani”!  S-a vazut ca-i era dor de scena. Si ca acolo e locul sau!

Ne-a adus aminte si de sensibilitatea lui cu naiul. O declaratie de dragoste pentru o iubita ce te respinge fara versuri. De fapt, Damian de aici e cel mai cunoscut, nu? Pentru naiul sau si emotiile pe care le transmite.

 

 

Au fost doua ore in care nimeni nu s-a plictisit si in care au trecut prin fata noastra cele mai tari vedete din Romania de astazi.

O aniversare cu tort! O aniversare cu muzica.

O galerie foto gasiti aici.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?