Cine merge la Phoenicia?

Cine merge la Phoenicia Holiday Resort?

Am aflat castigatorul concursului  nostru.

Din data de 2 februarie si pana ieri v-am invitat sa participati la un concurs ce a avut drept premiu un weekend pentru doua persoane la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia, cu mic dejun inclus. O minunatie de mini vacanta in probabil cel mai bun resort din nordul litoralului romanesc.

concurs

Din 370 de participanti doar aproximativ 200 au indeplinit conditiile. Ar trebui sa va certam pentru ca nu sunteti atenti la ceea ce va cerem si pierdeti sansa de a intra in jurizare. Poate la viitorul concurs o sa fiti mai atenti si o sa indepliniti conditiile afisate. Dar chiar si asa a fost dificil de verificat si departajat. Ca in orice concurs insa exista un singur castigator!

Sunteti curiosi, nu?

Castigatorul concursului nostru, organizat in parteneriat cu Phoenicia Holiday Resort, cel care o sa se bucure alaturi de partenerul sau de conditiile superbe din cadrul resortului, de plaja, de apa si de mare in general este…anuntat imediat dupa publicitate!

winner

Am aflat castigatoarea. Pentru ca este o persoana de genul feminin!

Premiul acordat de catre managementul resortului– weekend la mare  in perioada 25-27 mai 2018 cu mic dejun inclus, merge la Livia Ioana!

Felicitari Livia Ioana!

Asteptam un mesaj de la tine pe adresa de email office@calatoriaperfecta.ro pentru a stabili impreuna detaliile.

Multumim tuturor celor care ati participat si vrem sa va anuntam deja o noutate. Foarte curand o sa aveti posibilitatea de a va revansa in cadrul unui nou concurs. Dar toate la timpul lor…

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?