Cine merge la Hotel Royal Poiana Brasov?

Stim cine merge la Hotel Royal Poiana Brasov

Un alt concurs a luat sfarsit. O alta vacanta oferita celor care ne urmaresc si ne citesc. O vacanta de Rusalii la Hotel Royal Poiana Brasov si-a gasit castigatorul!

Peste 300 de participanti. Aproape 150 care au indeplinit conditiile de participare. Un singur castigator!

Hotel Royal Poiana Brasov este unul dintre cele mai populare locuri de cazare din Poiana Brasov, situat la mica distanta de centrul statiunii. Organizat in doua corpuri de cladiri, cu camere mari si spatioase, internet gratuit,  parcare proprie si o panorama deosebita catre munte, ofera turistilor nenumarate posibilitati de petrecere a vacantei. Astfel pe langa imprejurimile deosebite ale statiunii Poiana Brasov, puteti beneficia de sauna, terasa cu loc de joaca pentru copii, barul cu masa de biliard, masa de fotbal si darts. Un personal cald si o curatenie impecabila completeaza serviciile oferite de catre Hotel Royal Poiana Brasov.

Castigatorul este:

VIOREL PASCU! 

Pentru cineva care munceste in cadrul armatei, comentariul a fost superb si merita premiul cu prisosinta. Marea merge la munte. Felicitari Viorel! O sa luam legatura cu tine maine pentru a te pune in posesia premiului.

Multumiri se indreapta si catre toti ceilalti concurenti. Va multumim pentru participare si va asteptam in continuare pentru ca va pregatim noi surprize.

Timpul vostru liber este ocupatia noastra!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Cine merge la Hotel Royal Poiana Brasov?

  • 8 May 2017 at 21:22
    Permalink

    Nu trebuie sa fiti tristi, fiecare cu norocul lui ! Felicitari castigatorului !

Tu ce zici despre asta?