Castigatorul Weekendului la AquaPark President este…

 

Un alt concurs a ajuns la final. De aceasta data cel in care castigatorul beneficiaza de un weekend in doi la AquaPark President din Baile Felix. Va multumim tuturor celor care ati participat si va asteptam la urmatorul concurs. Au participat urmatorii:

1 Vavaly
2 Tatiana
3 Adina
4 Antoaneta
5 Anna
6 Bumbaru Daniel
7 Cristian
8 Klara
9 Simona
10 Adrian
11 Elena Corina
12 Morosanu Teodor Marian
13 Romiku
14 Cami
15 Roxana
16 Georgi
17 Elena C.
18 Rotar Calin
19 Cristina
20 Ana
21 Alina Elena Dumitru
22 Szengyorgy Csilla
23  Radoi Violeta
24

 

Extragerea s-a facut cu ajutorul random.org  iar castigator a fost desemnat  numarul…castigatorFelicitari Antoaneta!

mm

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Comments

comments

7 thoughts on “Castigatorul Weekendului la AquaPark President este…

    1. Confunzi concursurile. Cel la care ai participat tu a avut extragerea pe 15 februarie si era organizat cu aquastar satu mare. Am verificat de doua ori daca a fost vreo greseala de a mea sau a sistemului si la acesta nu te ai inscris.

    1. Sper sa te bucuri de premiu. Organizam mereu concursuri si toata lumea poate participa. Dupa cum ai vazut regulile sunt simple iar castigatorul este ales absolut aleatoriu! De luni incepe altul. Te astept sa participi din nou. Felicitari inca odata!

Lasă un răspuns