Castigatorul este…

Am aflat castigatorul!winner

      Phoenicia Holiday Resort  impreuna cu calatoriaperfecta.ro au organizat un concurs pentru voi. Va multumim tuturor celor care s-au inscris! Dupa 14 zile de  concurs, cu peste 1000 de vizualizari, cu aproape 200 de like-uri si multe distribuiri pe Facebook, Google, Twitter, peste 130 de comentarii, dupa verificarea concurentilor am tras la sorti castigatorul concursului. Au fost inscrisi 46 de concurenti. Fiecare a fost verificat si  exceptie facand trei dintre ei, restul au indeplinit conditiile de participare. Fiecarui concurent, incepand cu primul inscris, i-a fost atribuit un numar de la 1 la 43 apoi prin programul random.org a fost tras la sorti castigatorul.

10613104_1457270434544028_3903639036380691165_n

   Marea castigatoare este concurenta cu numarul 14 – Maria Ramona Coman! Felicitari Maria! Te contactam ca sa iti spunem cum sa iti iei premiul.

Va multumim tuturor celor care ati participat la concurs, va dorim un sfarsit de vara minunat si va asteptam la urmatoarele concursuri pe care o sa le organizam.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?