Castigatorii sunt…

Cartile merg la castigatorii de azi!

       Un alt concurs a ajuns la final si avem doi castigatori! Premiul a constat intr-o carte ce descrie o calatorie initiatica cu punct final Santiago de Compostela.  “Un Camino perpetuu – jurnal de pelerine”Mihai Fluerar – autor. Au fost 25 de participanti ce au intrat in tragerea la sorti,( o gasiti aici )  efectuata pe site-ul tragerilasorti.ro iar castigatorii sunt…

winner

nr. 25  – Gabriel

nr. 18 – Gramescu Adriana Mihaela

O sa fiti contactati pe adresa de e-mail cu care ati postat comentariul pentru a ne da adresa unde vreti sa va trimitem premiul.

Va multumim tuturor pentru participare, promitem ca daca vreodata, noi sau cineva cunoscut o sa porneasca la un asemenea drum o sa va anuntam si pe voi poate vreti sa porniti la acelasi drum. Va asteptam la urmatoarele concursuri si va uram un an minunat plin de calatorii de tot felul!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

5 thoughts on “Castigatorii sunt…

 • 6 January 2015 at 16:59
  Permalink

  citeşte-ţi mesajele pe facebook. 😀

 • 6 January 2015 at 7:30
  Permalink

  Chiar as vrea sa vorbesc cu ei. Poate sa le descriu experienta…nu ar fi interesant? Multumesc mult.

 • 5 January 2015 at 22:41
  Permalink

  vrei să vorbeşti cu ei despre camina de santiago? îi întreb. eu ţin legătura cu ei pe FB pentru că locuiesc în madrid. te ţin la curent. e ok aşa?

 • 5 January 2015 at 20:29
  Permalink

  wow! Foarte tare! cat timp le-a luat? cum ajung sa vorbesc cu ei?

 • 5 January 2015 at 17:07
  Permalink

  la mulți ani și un an plin de…. călătorii perfecte vă doresc!
  felicitări câștigătorilor!
  nașii mei de cununie au făcut anul trecut acest pelerinaj pe jos, iar relatările lor și imaginile… sunt fără cuvinte. el camino de santiago este unul dintre drumurile pe care mi le doresc și mie, o experiență deosebită. când va fi, cum… sunt sigură că totul se va întâmpla la vremea potrivită.
  și încă: mulțumesc frumos pentru tot ce am primit de la voi anul trecut. 🙂

Tu ce zici despre asta?