Castigatorii CEWE

Castigatorii sunt:

        calatoriaperfecta.ro impreuna cu CEWE a organizat un concurs ce a avut drept premii trei calendare personalizate. Pare ca idea unor calendare personalizate v-a placut foarte mult pentru ca sunt peste 100 de concurenti inscrisi. Din pacate nu toti insa au  indeplinit conditiile de participare. Cei …. care le-au indeplinit au intrat in tragerea la sorti efectuata cu ajutorul tragerilasorti.ro – serviciul care garantează transparenţa extragerilor aleatorii ale câştigătorilor la concursuri şi promoţii organizate în România.

cewe-calendars-banner

In urma tragerii la sorti, castigatorii celor trei premii sunt urmatorii:

1.  Roxana Dumitrascuta   Calendar de perete  personalizat  din  A4 (21 x 29,7 cm) tip portret

2. Indri Felicia Camelia  Calendar de birou tip agenda

3.  groposila olivia  Calendar de birou decorativ

AICI   gasiti extragerea.  Felicitari castigatorilor! O sa fiti contactati pentru detalii prin e-mail.

Deasemenea, va multumim pentru participare tuturor, va asiguram de faptul ca urmeaza si alte concursuri pe calatoriaperfecta.ro si va dorim Sarbatori Fericite!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

2 thoughts on “Castigatorii CEWE

  • 9 December 2014 at 19:39
    Permalink

    Elena, a fost foarte greu sa verific si sa tin evidenta tuturor, avand in vedere ca au fost peste 100 de concurenti. In cazul in care nu esti pe lista te rog sa accepti scuzele noastre. Ne asumam greseala si ne cerem scuze sincer.

Comments are closed.