Castiga un sejur la Poiana Brasov

Concurs!

Castiga un sejur la Hotel Royal Poiana Brasov!

Hotel Royal Poiana Brasov te invita sa participi la un concurs avand drept premiu un sejur in Poiana Brasov in perioada 27-29.10.2017.

Halloween la Poiana Brasov!

Premiul  – cazare in camera dubla  cu demipensiune pentru doi  adulti si un copil pana in 6 ani in perioada 27-29.10.2017.

3 zile/2 nopti.

Ce trebuie sa faceti?

Sa intrati pe pagina de facebook a hotelului unde este postat concursul si sa urmati pasii de mai jos.

 1.Dati un like la pagina hotelului unde lasati  un comentariu  in care ne anuntati ca participati si dati tag la cinci persoane  care iubesc calatoriile

2.Share la concurs pe pagina dumneavoastra de facebook intr-o postare publica.

Concursul se desfasoara in perioada 05 Octombrie 2017 – 22 Octombrie 2017 ora 24.00.

Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati cel tarziu pe data de 24 octombrie 2017.

Hotel Royal Poiana Brasov

    Oferind un loc de joacă și saună copii, Hotelul Royal este situat in Poiana Brasov, la 28 km de Sinaia. Hotelul dispune de un spatiu de terasa si depozitarea echipamentelor de schi, iar oaspeții se pot bucura de o băutură la bar. Este disponibilă parcare privată gratuită. Toate camerele sunt dotate cu un televizor. Camerele includ o baie privată dotată cu o cadă sau duș. Camerele superioare sunt dotate cu o cadă spa sau cadă cu hidromasaj. Acest hotel dispune de Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Există o recepție deschisă 24 de ore pe zi la proprietate. Puteți juca biliard și darts la acest hotel și închiriere de biciclete este disponibil. Brașov se află la 6 km de Hotelul Royal, in timp ce Predeal se află la 10 km de proprietate.

Regulamentul concursului

 • Concursul incepe astazi  05.10.2017 si dureaza pana in data de 22.10.2017 ora 24.00.
 • Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
 • Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament si sa nu conteste modalitatea de extragere a castigatorului.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
 • Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament.
 • Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 • Participarea la concurs necesita un cont de facebook valabil si activ. 
 • Se va verifica in pagina dumneavoastra de facebook indeplinirea conditiilor. Postarile trebuie sa fie publice.
 • Premiul nu poate fi preschimbat in bani.
 • Castigatorul va fi tras la sorti si validati dupa verificarea indeplinirii conditiilor de participare.
 • In cazul in care castigatorul nu a indeplinit conditiile, se va efectua o noua extragere.
 • Castigatorul va fi anuntat cel tarziu in data de 25.10.2017 pe pagina de facebook a hotelului.
 • In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Daca iti plac concursurile noastre, da-ne un like si noua.

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?