Campania Bac de 10 la Untold si Neversea

CAMPANIA BAC DE 10 MOTIVEAZĂ ABSOLVENȚII DE LICEU ȘI ÎN 2018!

CINE IA 10 LA BAC INTRĂ GRATUIT LA UNTOLD ȘI NEVERSEA!

 

Cum poți sărbatori succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD și NEVERSEA. Așa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la cele două festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie,  după cum urmează:

*la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului

*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

În acest an campania este susținută de trupa VAMA, de un proaspăt absolvent de liceu, care dă examenul de bacalaureat în aceste zile, Alexia Eram dar și de către corespondentul PRO TV, Paula Herlo.

Ma bucur ca se repeta aceasta campanie si ca incearca sa stimuleze tinerii pentru un rezultat bun la Bac. Dupa munca si rasplata. Sunt convinsa ca sunt multi elevi buni care poate chiar nu isi pernmit ca sa achizitioneze un abonament la cele mai tari festivaluri din acest an , Untold si Neversea, de aceea aceasta campanie va ajuta pe multi dintre ei ca sa se relaxeze dupa atata munca, dupa stresul cu invatatul. Personal, cunosc cativa care anul trecut au beneficiat de aceasta campanie si erau foarte fericiti, Deci, burta pe carte si ne vedem la Untold si Neversea.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?