Beatles show la Sala Palatului

McCARTNEY Group aduce la București spectacolul tribut “Sgt Pepper-the official Beatles Show”

Mccartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, vine pentru prima dată în România cu o producție Betles tribute. Spectacolul intitulat “Sgt. Pepper-The offcial Beatles Show” va avea loc la Sala Palatului din București, în zilele de 17 și 18 mai. Trupa The Backwords, aleasă de Mccartney să reînvie pe scenă spiritul Beatles al anilor 60, are la activ peste 3000 de spectacole live “Beatles Show” în toată lumea. Muzicienii folosesc atât instrumentele originale cât și sonorizarea, luminile, machiajul și costumele beatelsilor, astfel încât reușesc să reproducă la perfecție spectacolele de acum mai bine de jumătate de secol. Louise, sora regretatului chitarist Beatles George Harrison, a mărturisit cu lacrimi în ochi că atunci când i-a ascultat în concert pe băieții de la The Backwords s-a reîntors în timp și a auzit din nou sunetul Beatles.

“Sgt.Pepper-The official Beatles Show of the McCartney Group” este un spectacol tribut în cadrul căruia se vor cânta peste 35 de piese originale Beatles. Pe parcursul celor două ore de concert artiștii vor folosi patru schimburi de costume autentice, precum și scenografia și jocul de scenă în ton cu muzica din fiecare perioadă Beatles: Beatlemania, Shea Stadium, Sgt.Pepper și Abbey Road. Din repertoriu nu vor lipsi piese celebre precum “She loves you”, “Yesterday”, “Sgt Peppers lonley hearts club band”, “Let it be”, “Get back”, “I want to hold your hand” și multe altele. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, online de la www.eventim.ro sau direct de la casa de bilete a Sălii Palatului. Până pe data de 27 aprilie organizatorii împreună cu producătorul spectacolului, oferă un discount de 25%  la achiziția oricărui tip de bilet în cadrul promoției Paștelui.

Daca esti fan Beatles nu ai voie sa lipsesti de la show, o sa fie o seara unica, minunata, cu multe surprize placute. Vom asculta melodiile preferate si vom canta alaturi de trupa. Cred ca este inca o ocazie speciala , ca suntem norocosi ca putem asista la un asemenea show in Romania.

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.