Avem un câștigător!

De fapt o câștigătoare…

    Ca în celebrele legi ale lui Murphy, uneori universul complotează doar ca să-ți meargă lucrurile pe dos! Ne cerem scuze pentru întârziere, știm că de ieri trebuia să anunțăm cine a câștigat concursul organizat împreună cu Palatul de vara Brukenthal din Avrig. Independent de noi, au fost lucruri care ne-au împiedicat să facem acest lucru. Dar azi toate au revenit la normal și putem să anunțăm și fericita câștigătoare!

winnerÎnainte de a vă arăta comentariul care a câștigat, vă mulțumim tuturor celor care ați participat. Acest comentariu m-a cucerit și pe mine și pe organizatorii care au decis să-i acorde premiul! Mihaiescu Georgiana Otilia, a promis că aduce rochia și prințul la palat!

   “Printi, printese, castele si eroi cu puteri supranaturale… Acestea sunt ingredientele basmelor de succes care ne-au tinut cu sufletul la gura inca din frageda pruncie. In calitate de domnisoara tanara si naiva, de multe ori ma regaseam transpunandu-ma in rolul printesei. Dar sa nu va inchipuiti ca era un lucru usor de facut, trebuie sa ai o imaginatie foarte zglobie ca sa poti face asta. In primul rand tinuta: ce frumos erau descrise rochiile printelor din povesti, facute din cele mai fine matasuri si accesorizate cu bijuterii de o frumusete nemaiintalnita. In al doilea rand printul: coincidenta sau nu, acesta era de fiecare data cel mai chipes si viteaz tanar din regat. In cele din urma castelul: o desfatare pentru ochii privitorilor, monument arhitectural ce coplesea prin grandios. Acum au trecut anii si ma apropii de finalizarea propriului basm. Daca dumneavoastra imi puneti castelul la dispozitie, promit sa imi aduc singura rochia si printul. Sunt sigura ca zidurile palatului Brukenthal au foarte multe povesti de spus.”

Felicitări Georgiana Otilia! O să fii contactată pe email pentru detalii.

Vă mulțumim tuturor încă odată și vă așteptăm la următoarele concursuri…pentru că mai avem!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Avem un câștigător!

  • 11 November 2014 at 12:45
    Permalink

    Va multumesc pentru organizarea acestui concurs si pentru premiu. Promit sa revin cu un review al locatiei. O zi frumoasa tuturor!

Tu ce zici despre asta?