Concurs – ateliereleparavion

O noua editie a Atelierelor Paravion

     Am avut bucuria si placerea sa fiu invitata sa coordonez o echipa de fete in cadrul celei de-a doua editie a atelierelor paravion. Sub deviza “Old Business Meets New Passion”, echipa G.I.R.L.S. intra in concurs si vrea sa si castige!

    Concursul consta in realizarea unei campanii despre cinci orase trase la sorti, fiecare studenta trebuind sa-si prezinte orasul intr-un mod creativ, original si inspirat, toate la un loc imbinate astfel incat sa fie un intreg, sa rezulte o campanie. Va prezint mai jos, cu mandrie, studentele frumoase si destepte care formeaza echipa G.I.R.L.S.

Prima data cum se descriu…

 

G.I.R.L.S.

Perfection means G.I.R.L.S. thinking – Perfection means GIRLS thinking! G (gracefull) I (inspired) R (rational) L (liable) S (spontaneous) combinaţia perfectă pentru a creea ceva măreţ. Fiecare dintre noi are o trăsătură de caracter predominantă care ne caracterizează şi cu asta vrem să demonstrăm că, aducând laolaltă aceste trăsături, care sunt esenţiale, putem creea ceva frumos special şi, mai ales, perfect.

 Viziune, misiune si valori –Nu ne mulţumim cu ceva mai prejos de excelenţă şi vrem să comunicăm acest lucru cât mai bine. Suntemhotărâte să aducem o contribuţie pozitivă. Noi, fetele Girls ne caracterizăm prin inovare, excelenţă si creativitate. Putem duce proiectele la extreme şi ne mândrim cu asta. Suntem deschise la orice idée şi ne susţinem reciproc. De aceea misiunea noastră este să îi inspirăm pe ceilalţi în aceeaşi măsură în care ceilalţi ne inspiră pe noi.

Si cine sunt ele…studentele din anul II ale Facultăţii de Marketing, ASE.

1. Velicioiu Miruna-Iulia (Spontaneous).Cu o statură mică spre medie,cu o faţa de copil,cu părul roşu spre portocaliu uneori blond, Miruna continuă să ne surprindă mereu cu spontaneitatea ei debordantă. Gata mereu să facă ceva nou,ea este deschisă la lucruri ieșite din comun, iar acestea o fac sa fie o persoană intrigantă și interesantă care atrage lumea şi îi prinde că într –o pânză de paianjeni.   – Kittila-Finlanda.

2. Vianu Yardena (Inspired). Desenul este, pentru ea, un fel de eliberare spirituală, iar pixul este la fel de vital cum este și apa. Când nu desenează, scrie şi işi găseşte inspiraţia din orice lucru. E naivă, dar nu are încredere în oameni, în general…e apropiata de un paradox. Îi place să abereze şi e o fiinţă destul de complicată. – Tbilisi-Georgia.

3. Vlaicu Alina (Liable) E o persoană optimistă, înţelegătoare, amabilă cu persoanele de lângă ea, generoasă, cu o personalitate foarte puternică, dar uneori devine sensibilă şi vulnerabilă. E sinceră întotdeauna şi urăște minciuna. De asemenea, e încrezătoare în forţele proprii şi perseverentă. – Suceava-Romania.

4. Şerban Cătălina (Rational) Este membrul echipei caracterizat de ritmicitate și de echilibru. Este liniştită, calmă, cugetată în tot ceea ce face şi pare a dispune de o răbdare fără margini. – Calgary-Canada.

5. Tutuianu-Alexandra-Cristina.(Gracefull) Înţeleaptă, dar întotdeauna pregătită cu o replică pe măsură, Alexandra reuşeşte să surprindă prin dorinţa exagerată de a nu lăsa lucrurile neterminate. Plină de idei îndrăzneţe şi entuziasm aceasta reuşeşte să creeze o ambianţă plăcută în orice împrejurare. – Friedrichshafen-Germania.

Imaginea lor in ordinea numerelor de pe tricouri…

Va doresc inspiratie si multa bafta!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?