Asia Fest 2017

Asia Fest 2017 – dedicata Chinei

In perioada 24-26 Noiembrie 2017, la Pavilionul Romexpo – pavilion C, se va desfasura a cincea editie Asia Fest, dedicata culturii si traditiilor asiatice si in mod deosebit Chinei.Asia Fest 2017

In cadrul evenimentului o serie de activitati vor fi prezentate publicului.

Expozitia de servicii si produse

Producatori si importatori alaturi de reprezentanti ai unor agentii de turism si restaurante din China, Japonia, Thailanda, Vietnam, Indonezia, India etc, vor prezenta publicului produsele reprezentative.

  • Standul China  –Locul Chinei in lume. Produse si traditii chinezesti.
  • Zona food –Pentru pasionatii de mancare asiatica, un loc special destinat.
  • Cinema –Filmele asiatice sunt prezente la eveniment.
  • Expozitie de fotografii si tablouri
  • Expozitie de high tech – Asia today
  • Scena pentru prezentari culturale.  –Piese de teatru, muzica, dans si diverse prezentari artistice.
  • Conferinte, seminarii si intalniri de afaceri.

Un dialog multicultural care celebreaza viata si traditiile Asiei, evenimentul Asia Fest aduce in Bucuresti atat traditiile cat si contemporanul din zona devenita in ultimul timp cea mai cautata destinatie turistica de catre romani.

Evenimentul este deschis atat companiilor asiatice prezente in Romania cat si compabniilor locale ce isi doresc diversificarea afacerilor si intrarea pe o piata noua.

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?