Alege spectacolul preferat

Reduceri de 25% la 2 mega evenimente cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului

 “Privesc teatrul ca pe cea mai măreață dintre toate formele de artă, cel mai rapid mod in care oamenii pot să împărtășească unul cu celălalt ce înseamnă a fi om.”― Oscar Wilde

 Pe 27 martie este aniversata Ziua mondială a teatrului. Instituită în 1961, la Viena, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), a devenit, din 1962, un eveniment anual, organizat de Centrele naţionale ale institutului. ITI a fost înfiinţat în 1948, la iniţiativa UNESCO, şi reprezintă cea mai importantă organizaţie non-guvernamentală din domeniul artistic.

Obiectivele Zilei Mondiale a Teatrului sunt: promovarea teatrului în toate formele sale, în întreaga lume; conștientizarea de către oameni asupra valorii teatrului în toate formele sale; înlesnirea pentru toate comunitățile teatrale a unei promovări pe scară largă prin care guvernele și liderii de opinie să fie conștienți de valoarea și importanța dansului în toate formele lui și să îl susțină; a se bucura de teatru în toate formele lui pentru binele personal; să fie împărtășită bucuria teatrului cu ceilalți.

Pentru a marca acest eveniment și pentru că susțin toate obiectivele stabilite prin Ziua Mondială a Teatrului, organizatorii evenimentelor ”Cazacii Rusiei” și ”Concert AZUR 40 de ani – Petrecere la Palat” oferă în perioada 20 – 27 martie un discount de 25% la toate categoriile de bilete disponibile spre vânzare. Reducerea de 25% în cazul evenimentului ”Cazacii Rusiei” este valabilă în toate orașele turneului: Cluj, Constanța, București și Iași.

CAZACII RUSIEI

Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA! Cea mai bună trupă rusească de dans din lume, ”Cazacii Rusiei”, vine în fața publicului român cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a făcut școala de modă la Milano și a fost ucenicul lui Giorgio Armani. Muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru. Doua ore in care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusa pe scena de cei considerati cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova.

ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în România astfel:

Cluj: 12 aprilie, la Casa de cultură a Sindicatelor

Constanța: 14 aprilie 2019, la Casa de cultură a Sindicatelor

București: 15 aprilie 2019, la Sala Palatului

Iași: 17 aprilie 2019, la Casa de cultură a Studentilor

40 de ani de AZUR! Petrecere la Palat – Concert aniversar

Trupa AZUR va oferi românilor un mega concert aniversar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de când AZUR face istorie în muzica românească. AZUR va cânta la Sala Palatului în data de 21 aprilie 2019, pe scenă urmând să urce nume mari precum Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu și mulți alții. Alături de trupă va fi Orchestra Națională Mugurel sub bagheta dirijorului Ioan Dascal. ”Dorim o întâlnire cu cei mai aprigi fani ai AZURULUI după 40 de ani pentru a testa pe viu adevărata poezie dintre noi și ei. Alt spectacol aniversar nu mai doresc. Ar fi prea mult peste ce ne-a oferit Dumnezeu!” spune Nelu Vlad, fondatorul trupei.

“Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum și care se vor auzi pe 21 aprilie 2019 la Sala Palatului.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?