Alege HELIOPICTHÉRAPIE!

  HELIOPICTHÉRAPIE

Meriţi să fii răsfăţat într-o piscină interioară cu vedere spre Mont Blanc!

Trezeşte-ti simţurile, găseşte-ţi energia şi bunăstarea interioară perfecte pentru vacanţa ta în centrul oraşului Chamonix la Hotel l’Héliopic Sweet & Spa ****

HELIOPICTHÉRAPIE

HELIOPICTHÉRAPIE

         La poalele Aiguille du Midi, la SPA Nuxe ţi se oferă tratamente spa clasate la 4 stele într-un cadru nou, modern şi spaţios. Diversitatea serviciilor: tratamente faciale/corp, masaje solo/duo cu proprietăţi revigorante, împachetări corporale sau masaje cu uleiuri esenţiale cu diverse arome, cromoterapie, îţi sunt oferite de o echipă de profesionişti atenţi ce îţi promit că vei explora noi senzaţii. Te vei întorce în formă, cu pacea perfectă a minţii şi a spiritului.

HELIOPICTHÉRAPIE         Designul rafinat cu oglinzi, pereţi de piatră şi materii prime unde apa este în mişcare şi crează valuri şi cascade, te face ca de fiecare dată când vizitezi centrul spa al Hotel l’Héliopic Sweet & Spa****, să fii sigur că vei petrece un timp minunat în vacanţa mult dorită.

Heliopictherapie

      Aici, te bucuri de piscina interioară și jacuzzi cu abur, cu vedere spre Mont Blanc (cel mai înalt vârf din Alpi şi din Europa de Vest) baie de aburi, banya, tepidarium şi duș rustic din lemn. Poţi testa şi grota de gheaţă şi baie de gheaţă.

 HELIOPICTHÉRAPIE

      Chiar şi facilităţile cele mai tradiționale au fost restructurate şi oferă inovaţii revoluţionare. Profită de spațiul de make-up, produse naturale, uscătoare de păr, vestiare , toate serviciile pe care le doreşti şi ai nevoie într-o vacanţă perfectă.

      Bucură-te de momente excepționale într-un cadru luxos şi foarte accesibil, crează-ţi o experienţă unică din care te vei simţi mai frumos, mai sănătos şi mai relaxat in cadrul  Heliopictherapie.

      Spa Nuxe este atent la fiecare detaliu pentru a combina natura, lux-ul și eleganţa specifică calităţii frantuzeşti. În această locație exclusivistă şi totusi la îndemâna oricui găseşti energia din plante, flori şi remedii naturiste.

 Ingrijirea corpului prin metode moderne pentru fiecare tip de piele în parte cu kashmir, esenţe din copaci şi sute de alte solutii folosite pentru a da luminozitate şi sănătate pielii tale. Să nu uităm de diversitatea tipurilor de masaj (Kashmir Massage, Serenity Massage, Slimming Body treatment) atât specifice zonei cât şi inspirate din culturile orientale – L’Héliopic Signature ce aduc recuperare fizică şi psihică corpului tău.

 Dacă te-am convins ne poţi contacta la:                                                                 

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: spa@heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/Heliopic

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?