5 zile până la întâlnirea cu Alessandro Safina

Au mai rămas 5 zile până la întâlnirea cu Alessandro Safinaalessandro safina afis

Alessandro Safina abia aşteaptă reîntâlnirea cu publicul din România. Artistul s-a aflat recent în Kuala Lumpur, unde a susţinut un concert pe 27 noiembrie, alături de soprana Carly Paoli. Cei doi au cântat în ultima zi a Festivalului A Journey Through Time IX şi s-au bucurat de mare succes. Din Kuala Lumpur, Alessandro Safina a transmis următorul mesaj românilor: “Abia aştept să mă întâlnesc cu voi pe 21 decembrie la Sala Palatului. Vă mulţumesc! Ciao!

Doar 5 zile ne despart de concertul lui Alessandro Safina, care va avea loc pe 21 decembrie la Sala Palatului din București (ora 19.00). Tenorul italian va fi acompaniat de Alexander Symphony Orchestra (formată din 74 de muzicieni). Evenimentul este organizat de Premium Booking. Biletele costă: 255 lei (Golden VIP), 225 lei (VIP), 168 lei (Categoria I), 157 lei (Categoria a II-a), 140 lei (Categoria a III-a), 112 lei (Categoria a IV-a).  Acestea pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro șiwww.salapalatului.ro , precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uYWygLqEs6g&feature=youtu.be[/youtube]

Adunate despre Alessandro Safina:

  • Într-un interviu acordat în 2012 ziarului „Jurnalul Național”, Alessandro Safina a declarat: „Îmi place foarte mult Sergiu Celibidache. Este cel mai bun dirijor. Am urmărit foarte multe înregistrări cu el. Îmi place foarte mult și de Angela Gheorghiu. Am auzit-o prima oară cântând în San Carlo. Este o mare artistă. Este româncă, și ca toate româncele, este și foarte frumoasă”. Întrebat dacă a avut și alte meserii înainte de a deveni artist, Safina a declarat: „Am fost agent comercial, polițist – patru ani și jumătate – și barman. Însă, dintotdeauna ținta mea a fost să ajung artist. Am plecat de acasă când aveam 19 ani și a trebuit să muncesc pentru a mă întreține”.
  • Pe 22 iulie 2014, Alessandro Safina a lansat albumul „Dedicated”, o colecţie de 11 piese care cuprinde, printre altele, un duet cu Sarah Brightman (Sarai qui), un cover după piesa „Parla piu piano” (varianta în limba italiană a piesei Speak Softly Love, compusă de Nino Rota pentru coloana sonoră a filmului The Godfather), precum şi piesa de mare succes „Luna” remastarizată.
  • Alessandro Safina și-a construit în timp, o bază de fani loiali în lumea întreagă. A înregistrat alături de Elton John și Ewan McGregor pe coloana sonoră „Moulin Rouge”, a susținut turnee în Asia alături de Sarah Brightman și a apărut pe scenă alături de Jose Carreras.
  • Dacă George Clooney ar fi avut un frate geamăn, acesta ar fi cu siguranță Alessandro Safina. Ambii cuceritori sunt recunoscuți în lumea întreagă pentru talentul lor. În timp ce George Clooney este un actor de top, Alessandro Safina a cucerit atât publicul care ascultă muzică pop cât și lumea exclusivistă a operei.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?