WIZZ AIR ANUNTA BAZA IN MAREA BRITANIE

WIZZ AIR ANUNŢĂ BAZĂ ÎN MAREA BRITANIE

LA LONDRA LUTON

DIN IUNIE 2017 VOR FI OPERATE TREI RUTE NOI

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi deschiderea pe 18 iunie 2017 a celei de-a 28-a baze la aeroportul Londra Luton din Marea Britanie şi alocarea unei noi aeronave Airbus A320. Wizz Air a început să opereze pe acest aeroport încă de acum 12 ani, iar baza ce se va deschide va fi, de altfel, prima a companiei în Marea Britanie.

Stabilirea bazei aici va consolida prezenţa operaţională a Wizz Air pe Londra Luton unde este deja al doilea cel mai mare transportator şi va creşte numărul rutelor deservite de la acest aeroport la 42.

De asemenea, deschiderea va reprezenta şi o investiţie în aeroport şi în regiune prin crearea de 36 de locuri de muncă în cadrul companiei. Operaţiunile vor contribui la economia locală şi vor sprijini locuri de muncă în industriile de aviaţie, transport şi turism.

 

Dezvoltarea la Londra Luton

 Cele trei noi rute WIZZ vor conecta Londra Luton cu Tel Aviv în Israel, Pristina, capitala statului Kosovo şi Kutaisi în Georgia. De altfel, ultima dintre rute este singura legătură directă între Georgia şi Marea Britanie. Frecvenţele pe unele dintre cele mai populare rute WIZZ vor creşte odată cu alocarea noii aeronave: Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână, Constanţa patru, iar Iaşi va opera zboruri zilnice.

WIZZ a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri de pe London Luton în 2016, fiind al doilea cel mai mare operator. În 2017 Wizz Air va avea aproape 6,3 milioane de locuri la vânzare pe rutele din Londra Luton, reprezentând o creștere cu 13% față de perioada precedentă.

Angajamentul față de Marea Britanie

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Luton spre Katowice în mai 2004. Astăzi rețeaua WIZZ din Marea Britanie este compusă din 83 de rute spre 42 de destinații din 9 aeroporturi britanice. În 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 6,6 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife scăzute din Marea Britanie, în creștere cu 30% față de 2015, și a susținut aproximativ 5.000** de locuri de muncă în domeniile conexe. În februarie 2017 Wizz Air va sărbători 35 de milioane de pasageri din Marea Britanie pe toate rutele, de la începutul operațiunilor. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile și pot fi rezervate la tarife de la GBP 34,99* pe wizzair.com.

RUTE WIZZ AIR NOI DE LA LONDRA:

DestinațieZileStartTarife de la*
Kutaisi, Georgiajoi, duminică18 iunieGBP 34.99 / GEL 105.99
Tel Aviv, Israelmarți, joi, sâmbătă, duminică24 iunieGBP 61.99 / ILS 309
Pristina, Kosovomarți, sămbătă24 iunieGBP 34.99 / EUR 39.99


CREȘTERI ALE FRECVENȚELOR WIZZ AIR PE RUTE EXISTENTE DIN LONDRA LUTON:

DestinațieZboruri săptămânale
Iași7 de la 5
Suceava5 de la 4
Constanța4 de la 2

 

 

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.